Bewijsstukken in het mbo

Mbo’ers zijn goud waard voor onze maatschappij!

Gelukkig zijn er steeds meer manieren waarmee mbo’ers hun kracht kunnen aantonen. Het ministerie van OCW heeft helder in kaart gebracht met welke bewijstukken mbo’ers het werkveld op kunnen. In dit overzicht staat een duidelijk uitleg over het mbo-diploma, mbo-certificaat en de mbo-verklaring.

 

SynchroMania

In het digitale spel Synchro Mania kruip je in de huid van een planner die te maken heeft met  multimodaal transport. Het doel van dit spel is om de voor- en nadelen van synchromodaal vervoer inzichtelijk te maken en aan te geven wat het effect is op het werk van een planner. Als planner probeer je om de orders van klanten zo goed mogelijk in te plannen. Daarbij let je op drie factoren: duurzaamheid, klanttevredenheid en de kosten van het transport.

Het spel is door TNO ontwikkeld en onderdeel van onze leermethode MBO Logistiek. ISEO Consult maakt het mogelijk om Synchro Mania ook in het middelbaar beroepsonderwijs te spelen. Verschillende scholen hebben inmiddels al kennisgemaakt met Synchro Mania.

Heeft u vragen of wilt u SynchroMania ook in uw opleiding inzetten, neem dan contact met ons op.  We verzorgen graag een demonstratie (dat kan ook online).

Quick scan Inkoop Opleidingen

Uw medewerkers een opleiding aanbieden om zich verder te ontwikkelen is altijd een goed idee! Maar wat is eigenlijk een ‘goede’ opleiding?
Deze gratis Quick Scan van ISEO Consult helpt u om bij de inkoop van bedrijfsopleidingen tot een snelle beoordeling op hoofdlijnen te komen.

Download de quick scan.

Wilt u dat wij voor u een uitgebreidere kwaliteitscheck doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.