Claire Freling

Ik heb veel ervaring met het beroepsonderwijs: als projectmanager, coach, adviseur en ontwikkelaar. Als conceptueel denker ben ik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Ik denk vanuit de klant en ben goed in het motiveren en verbinden van mensen.

Claire Freling (eigenaar)
Adviseur leren en innoveren

Marja Boer

Ik ondersteun mijn collega’s op administratief en secretarieel gebied. Daarnaast werk ik mee in verschillende projecten, onder andere de verwerking van online modules. Mijn organisatievermogen en vermogen om snel en nauwkeurig te werken zijn daarbij onmisbaar.

Marja Boer
Medewerker administratie en projecten

Robert Calis

Als ervaren onderwijsprofessional zet ik al mijn kennis en ervaring in om te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van praktisch uitvoerbare onderwijsproducten. De nadruk ligt daarbij op e-learning en blended learning oplossingen.

Robert Calis
Adviseur leren en innoveren

Michiel Veldhuisen

Ik ben opgeleid als industrieel ontwerper en ik begeleid en werk samen met organisatiesU wilt verder professionaliseren en innoverenDan gaan we samen uw tools, platforms, methoden en processen koppelen aan uw visie en strategie. Dáár ligt mijn kracht: Van inzicht – via beleven – naar doen!

Michiel Veldhuisen
Adviseur leren en innoveren

Muriel Jansen

Ik werk graag aan complexe vraagstukken en ben enthousiast in het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe, betere ideeën voor het onderwijs. Op die manier help ik het onderwijs om breder en anders te kijken. Ik kom tot mijn recht waar mogelijkheden onderzocht moeten worden en nieuwe ideeën nodig zijn.

Muriel Jansen
Adviseur leren en innoveren

Ellen Leen

Ik zet me graag in voor het vrijmaken van ieders potentieel.

Ellen Leen
Coach / trainer

Iris Tromp

Enthousiaste veranderaar met communicatie als belangrijkste middel. Uitgangspunten: mens en context, duidelijkheid, praktische toepasbaarheid en interactie. En humor op z’n tijd!

Iris Tromp
Adviseur / trainer

Steef Fontane Pennock

Als ervaren senior adviseur help ik mensen om beter te worden. Mijn motto: “Eerst begrijpen, dan begrepen worden”.

Steef Fontane Pennock
Adviseur / trainer

De koffie staat klaar om de mensen van ISEO Consult vrijblijvend beter te leren kennen.

Bel Claire (06- 22 66 43 94) of mail naar info@iseoconsult.nl

Uitgebreider kennismaken?