Wat telt, is klanttevredenheid

Wij zijn al 15 jaar succesvol, dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Ieder van ons is pas tevreden als u tevreden bent. We zijn trots op alle positieve reacties en blij dat vrijwel al onze klanten terugkomen met vervolgopdrachten!

Brede kennis van het beroepsonderwijs.

De mensen van ISEO Consult hebben een brede kennis van het beroepsonderwijs én kunnen situationeel leidinggeven. Ze zijn projectmatig sterk, houden zich aan afgesproken deadlines en behalen het gewenste resultaat. Ze schakelen bovendien snel en makkelijk tussen operationeel, strategisch en bestuurlijk niveau.

De combinatie van een goed idee, pragmatisme en slagkracht.

Wat mij in de samenwerking vooral opvalt, is de combinatie van een goed idee, pragmatisme en slagkracht. Goede ideeën zijn er legio, maar deze concreet omzetten en daadwerkelijk op tijd voor elkaar krijgen, vergt ervaring, flexibiliteit en goed kunnen samenwerken. Uiteraard met de verschillende stakeholders en met individuele aandacht voor iedereen. Dit komt ook concreet naar voren door snelle lijntjes, pragmatische oplossingen en er altijd onderling uit willen komen. Een betrouwbare partner, die zijn afspraken nakomt.

No-nonsens aanpak en een snelle inleving in onze sector.

Een no-nonsens aanpak en een snelle inleving in onze sector (geestelijke gezondheidszorg). Brede onderwijskundige expertise en prettig contact. Voor een volgende opdracht weet ik ISEO zeker weer te vinden.

Bronmateriaal en bedrijfs-kritische informatie is bij ISEO Consult in veilige handen.

De aanpak van ISEO Consult is gedegen en wordt altijd goed (en richting de opdrachtgever transparant) gepland. De uitvoering verloopt daarna 100% betrouwbaar volgens het principe ‘geen bericht is goed bericht’. Als zich onverwachte ontwikkelingen of obstakels voordoen, acteert ISEO Consult proactief. In overleg met de opdrachtgever worden alternatieven ontwikkeld en/of prioriteiten bijgesteld. Bronmateriaal en bedrijfs-kritische informatie is bij ISEO Consult in veilige handen. Wij zullen ook in de toekomst graag van de diensten van ISEO Consult gebruik maken.

Gevoel voor “hoe het werkt” in onze branche.

ISEO heeft niet alleen verstand van onderwijs, ze hebben ook gevoel voor “hoe het werkt” in onze branche (transport en logistiek). De mensen van ISEO hebben een lange adem. Dat is vaak nodig in ons werkveld. ISEO is pragmatisch en positief ingesteld. Ze weten altijd een manier te bedenken waarop het wél lukt. Als je ISEO inhuurt is resultaat én draagvlak gegarandeerd.

Zonder jullie steun was de campagneweek niet op deze manier tot stand gekomen.

We hebben met veel plezier samengewerkt. Meer dan een miljoen mensen bekeek het tweeluik DementieEnDan op televisie. De educatieve clips zijn inmiddels in gebruik genomen op VMBO, MBO en HBO en door doelgroepen als huisartsen, mantelzorgers, notarissen en banken. Zonder jullie steun was de campagneweek niet op deze manier tot stand gekomen. We hopen dat onze wegen weer kruisen bij toekomstige projecten!

Toezeggingen worden nagekomen of overtroffen.

Na het verstrekken van een opdracht kun je er als opdrachtgever van uit gaan dat ‘de klus geklaard wordt’. Toezeggingen worden nagekomen of overtroffen; de output voldoet (ruimschoots) aan de eisen die wij als A-merk stellen. ISEO Consult werkt zelfstandig en benadert je met vragen en suggesties als dat in de loop van een project wenselijk of noodzakelijk is.

Complexe zaken eenvoudig maken.

Mijn ervaring met het team (Sandra Dollenkamp en Claire Freling) is zeer positief. Complexe zaken eenvoudig maken en planmatig verzilveren in resultaten, zo zou ik ISEO willen kenschetsen. ISEO Consult opereert integer en gaat correct om met vertrouwelijke informatie en (auteurs)rechten van anderen.

Ze brachten precies de expertise die we zochten.

De kracht van ISEO is het idee concreet maken en dan gaan voor resultaat. Ze brachten precies de expertise die we zochten. ISEO communiceert prettig en duidelijk. We zijn erg tevreden over het geleverde werk.

Steeds weer een zeer prettige samenwerking.

ISEO begrijpt ons concept, is flexibel en beweegt met ons mee in het ontwikkelproces binnen het VMBO. Dat levert steeds weer een zeer prettige samenwerking op.